”Isäni toivoo että olisi käyttänyt kondomia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on jälleen eletty isänpäivän huumassa, mutta kaikilla supertähdillä isäsuhde ei ole kuitenkaan kovin hyvässä kunnossa. Esimerkiksi Lindsay Lohan on riidellyt Michael-isänsä kanssa kovastikin viime aikoina. Toinen vastaava tapaus on realityjulkkis Spencer Pratt.

Spencerin vaimo, povipommi Heidi Montag, hakee parhaillaan miehestään eroa. Kovinkaan paljon lohtua Spencer ei saa ilmeisesti ainakaan kotiväeltään, sillä hän on nyt paljastanut isänsä katuvan pojan saamista.

– Tämä on se päivä, kun isäni toivoo että olisi aikoinaan käyttänyt kondomia. Ja se ei ole vitsi, Spencer Pratt kirjoitti sunnuntaina Twitter-blogiinsa.

Aiemmin Us Weekly -lehti uutisoi samansisältöisistä seikoista kertoessaan Spencerin ja hänen perheensä välirikosta. 25-vuotias realityjulkkis ei ole nykyisin enää juurikaan tekemisissä vanhempiensa tai Stephanie-siskonsa kanssa. Spencerin väitetään lisäksi pitävän siskoaan luuserina.

Vanhempien ja siskon mukaan Spencer on puolestaan muuttunut niin paljon kahdessa vuodessa, että he eivät kykene enää seisomaan hänen rinnallaan. Isä on poistanut perheen kotoa kaikki esillä olleet valokuvat Spenceristä.