P. Diddy haluaa Idol-tuomariksi – vaikka alennuksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-tähti P. Diddy, eli Puff Daddy, haluaa kovasti tehdä uraa myös television puolella. Nyt artisti, oikealta nimeltään Sean Combs, on ottanut tähtäimeensä American Idol -ohjelman tuomaripestin.

Ohjelman tuomaristossa alusta saakka istunut Simon Cowell jätti äskettäin American Idol -ohjelman käynnistääkseen oman X Factor -formaattinsa seuraavaksi Yhdysvalloissa. Samalla Diddy näki tilaisuutensa koittaneen, ja nyt hän neuvottelee ohjelman päätuomarin pestistä. Puffy ilmoittaa suostuvansa jopa palkan alennukseen verrattuna Cowellin jättiliksaan.

Monimiljonääri artisti on brittiläisen GMtv:n haastattelussa ilmoittanut suostuvansa viisi prosenttia pienempään palkkaan kuin Cowell. Artistia ei ole ilmeisesti pyydetty Idol-tuomaristoon, vaan hän on itse tarjonnut palveluksiaan tuotantotiimille. Cowellin palkka American Idolista oli noin 34 miljoonaa dollaria tuotantokaudelta.