Provinssirockissa juhli yhteensä 62 000 festarivierasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna juhlittu Provinssirock veti Seinäjoen Törnävänsaareen yhteensä 62.000 festarivierasta. Päätöspäivänä sunnuntaina paikalla juhli noin 22.000 katsojaa.

– Tapahtuma onnistui erinomaisesti haastavista olosuhteista huolimatta, Selmun toiminnanjohtaja Harri Pihlajamäki summasi viikonlopun.

32. Provinssirockissa esiintyivät muiden muassa Pendulum, 30 Seconds to Mars, Bullet For My Valentine, Paloma Faith ja Cypress Hill sekä eturivin joukko kotimaisia artisteja kuten Jenni Vartiainen, Kati Tapio, Lauri Tähkä ja Elonkerjuu, Disco Ensemble ja Irina. Tapahtuman päätti sunnuntai-iltana saksalainen Rammstein.

Kari Tapio teki uransa ensimmäisen rock-festivaalikeikan Provinssirockissa ja yleisö liikuttui kuumassa teltassa, jota viilensi vain maestron musiikin aikaansaamat kylmänväreet. Nuoremman polven konkari Jenni Vartiainen kietoi yleisön musiikkinsa ja koko esityksensä ympärille tehden keikan, josta moni puhuu vielä pitkään.

Provinssirock 2011 järjestetään 17. – 19. kesäkuuta 2011.