Seksikkäimmät leffaisät listattiin – mukana myös Darth Vader!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman monenlaiset listaukset ovat saaneet jälleen jatkoa, kun LoveFilm-julkaisu on järjestänyt äänestyksen seksikkäimmästä leffaisästä. Lopputulosta voidaan pitää hienoisena yllätyksenä, sillä voiton vei vaimoaan lastenhoitajansa kanssa pettänyt brittitähti.

Ykköseksi äänestyksessä sijoittui nimittäin Jude Law, jolla on siviilissä neljä lasta ja yksi lapsipuoli. Seksikkäimmän leffaisän titteli tuli Graham Simpkinsin roolista elokuvassa The Holiday, jossa Juden vastanäyttelijöinä nähtiin muiden muassa Cameron Diaz ja Kate Winslet.

Toiseksi sijoittui Will Smith roolillaan elokuvassa Onnen potkuja, jossa hänen poikaansa näytteli hänen oikea poikansa Jaden Smith. Kolmantena seksikkäimpien leffaisien listalla oli todellinen yllätys, sillä Star Wars -leffan Darth Vader nousi palkintosijoille roolillaan Luke Skywalkerin isänä. George Clooney jäi neljänneksi ja Liam Neeson viidenneksi.