AnnaLynne McCord kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Kerroimme aiemmin tänään kuinka hän onnistui vilauttamaan rintaansa rannalla bikineitä pukiessaan.

Viime aikoina useita kertoja rohkeissakin asuissa paparazzeille poseerannut AnneLynne on nyt poseerannut saman tien toisissakin bikinikuvissa, ja tällä kertaa hänen onnistui pitää intiimit alueensa piilossa. Se ei kuitenkaan vaikuttanut kuvien näyttävyyteen, sillä pinkit bikinit näyttivät hänen yllään todella hyvältä. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.