AnnaLynne McCordin bikinit pettivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon.

Viime aikoina useita kertoja rohkeissakin asuissa paparazzeille poseerannut AnneLynne on tällä kertaa tullut vahingossa paljastaneeksi hieman liikaa nauttiessaan auringonpaahteesta rannalla. Bikiniensä yläosia ylleen pukeneen kaunottaren toinen rinta nimittäin paljastui, kun yläosa ei peittänytkään tarpeeksi. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.