Cameron Diazia juotettiin – sai alkoholimyrkytyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diaz on ollut viime päivinä otsikoissa Playboy-lehdelle antamansa harvinaisen avoimen haastattelun merkeissä. Supertähti paljasti muiden muassa miten ja miksi hän menetti aikoinaan 16-vuotiaana neitsyytensä.

Nyt haastattelusta on vuotanut julkisuuteen muitakin paljastuksia. Cameron on usein kehuskellut omaavansa hyvän viinapään, mutta nyt hän on myöntänyt jääneensä kuitenkin toiseksi kengurumaan asukkaiden rinnalla. Diaz varoittaa amerikkalaisia juomasta kilpaa australialaisten kanssa, ja hänellä on aiheesta myös omakohtaisia kokemuksia.

– Olin 19-vuotias kun olin ensimmäistä kertaa vierailemassa Australiassa tekemässä mainoskuvauksia. En tiennyt, että australialaiset ovat superihmisiä ja ettei heillä ole lainkaan maksoja. Kävin kerran ulkona aivan harmittomana ja upeana päivänä, kun ryhmä australialaisia osoitti minulle vieraanvaraisuuttaan, Cameron Diaz kertoo Playboy-lehdelle.

– He esittelivät minulle Sydneyä ja kykenin juomaan heidän kanssaan samaa tahtia. He päätyivät lopulta räkäkänniin, mutta minä sain alkoholimyrkytyksen. Minä selvisin siitä, mutta tilanne oli juuri niin paha kuin alkoholimyrkytys voi olla. Luulin kuolevani.