Dannii Minoguelle pikkusiskolle miljoonadiili

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu australialainen poptähti Kylie Minogue sai jo vuosia sitten seuraa musiikkiuralleen omasta siskostaan, kun myös Dannii Minogue ryhtyi laulajaksi. Useita hittejä julkaisseen pikkusiskon ura ei ole kuitenkaan ollut viime aikoina kovin hyvällä tolalla, mutta nyt hän on saanut uuden levytyssopimuksen.

MTV-kanavan mukaan Danniin uusi levy-yhtiö on Ministry of Sound, joka on maailman tunnetuin erityisesti klubimusiikkiin keskittynyt yhtiö. Sopimuksen arvo on aluksi miljoona puntaa, eli noin 1,15 miljoonaa euroa. Danniin edellinen albumi Neon Lights julkaistiin vuonna 2003.

Parhaillaan viimeisillään raskaana oleva 38-vuotias Dannii tunnetaan nykyisin musiikkiuransa sijaan parhaiten X Factor -tuomarina. Urallaan yhdeksän kappaletta brittilistalle saanut kaunotar työstää parhaillaan uutta albumiaan Freemasonsin ja tuottaja Richard Stannardin kanssa. Sama tiimi työsti vuonna 2002 isosisko Kylielle In Your Eyes -hitin.