Kristin Cavallarin asun kangas oli liian ohutta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Taannoin Cavallari kiinnitettiin Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Nyt Kristin on ikuistettu näyttävässä hopeanhohtoisessa iltapuvussa julkkisjuhlien punaisella matolla. Neitokaisen asu kuitenkin paljasti sisältönsä hieman turhankin hyvin, ja kuvien perusteella bileissä taisi olla hivenen viileä ilma. Katso kuva tästä.

23-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.