Rihanna esitteli upean bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna ryhtyi viime vuonna pitämänsä ”luovan tauon” jälkeen esiintymään merkittävästi aikaisempaa rohkeammissa asuissa niin keikoillaan kuin promokuvissaan. Viikonloppuna hän tuli paljastaneeksi vahingossa liikaa, kun hänen esiintymisasunsa alaosa petti.

Nyt Rihanna on ehtinyt jo nauttimaan vapaapäivästään kotimaisemissaan Barbadoksella. Suosikkilaulaja ikuistettiin telmimässä uima-altaassa näyttävissä vaaleanruskeissa bikineissä, jotka tekivät oikeutta hänen näyttävälle vartalolleen. Katso kuvat tästä.

Supertähti on viime aikoina ollut otsikoissa keskimääräistä useammin, sillä neitokainen on parhaillaan pitkällä maailmankiertueellaan. Viime viikolla hänen kiertueensa raideri, eli vaatimuslista, päätyi julkisuuteen. The Smoking Gun -julkaisun haltuunsa saaman raiderilistan mukaan verhojen ja maton tulee olla eläinkuosia. Takahuoneessa tulee olla myös tulppaaneilla ja ruusuilla täytettyjä maljakoita ja takahuoneen värityksen tulee olla mielellään jäänsininen. Erityisesti listassa on kiinnitetty huomiota wc-tiloihin ja kylpyhuoneeseen, joiden tulee olla tahrattomia ja syväpuhdistettuja.