Rokkarin kuolinsyyksi vahvistui morfiinin yliannostus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuussa kuolleena hotellihuoneestaan löytyneen Slipknot-yhtyeen basisti Paul Grayn ruumiinavaus suoritettiin 25. toukokuuta. Jo tuolloin kuolinsyyksi epäiltiin huumeiden yliannostusta, ja nyt epäilyt on vahvistettu tutkimustulosten valmistuttua.

Kuolleena löytyneen Grayn luota löytyi myös pilleripullo ja injektioneula. Lisäksi hänen raajansa olivat ruumiin löytöhetkellä sinipunaiset. Des Moinesissa sijaitsevan hotellin työntekijä löysi ruumiin, kun hän olivat menneet tarkistamaan rokkarin tilan tämän äidin pyynnöstä.

Mike-nimisen työntekijän soittamasta hätäpuhelusta selviää, että työntekijä epäili heti huumeiden yliannostusta, koska Grayn kädet ja jalat olivat purppuranväriset ja sängyn vierellä oli injektioneula. Nyt julkistettujen laboratoriotulosten mukaan rokkarilla oli elimistössään suuri määrä morfiinia. Häneltä löydettiin myös sydänvika.