Sophie Turnerin huima rintavarustus pullisteli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kengurumaasta on viime vuosina tullut viihdemaailmaan useita mallikaunottaria, joista osa on noussut huippumallien A-sarjaan. Yksi kengurumaan neitokaisista on Sophie Turner, joka ei ole vielä lyönyt itseään varsinaisesti läpi kansainvälisillä markkinoilla. Viime päivinä hän on kuitenkin tehnyt itseään tunnetuksi oikein urakalla.

Urallaan monessa mukana ollut Sophie Turner on nyt bongattu julkkisjuhlissa asussa, joka käänsi ainakin bileiden miesten katseet puoleensa. Hänen asunsa yläosa oli nimittäin varsin pienikokoinen sen sisältöön nähden. Katso kuvat tästä.

26-vuotias australialainen Sophie Turner on tullut kotimaassaan tunnetuksi näyttelijänä ja huippumallina, joka teki läpimurtonsa australialaisen Search for a Supermodel -realitysarjan kilpailijana. Ohjelman myötä hänestä tuli kotimaassaan superjulkkis, ja parhaillaan hän on tekemässä itseään tunnetuksi myös muualla maailmassa. Malliuralle Sophie päätyi jo 14-vuotiaana, kun hänet löydettiin uimapukumallikilpaan adelainelaiselta uimarannalta ja hän voitti kisan. Vuonna 1997 hän voitti myös Miss Beach -kilpailun.