Geri Halliwellin sixpack on vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell on sittemmin yrittänyt laulajana myös soolouraa. Projekti ei kuitenkaan onnistunut aivan suunnitelmien mukaan ja laulu-ura päättyi lopulta lyhyeen.

Geri Halliwell on kuitenkin komeillut viime aikoina edelleen viihdelehtien sivuilla erityisesti upeasti hoikistuneen ulkomuotonsa merkeissä. Nyt Geri on ikuistettu telmimässä vedessä yhdessä miesystävänsä kanssa. Oransseihin bikineihin sonnustautunut kaunotar pääsi samalla esittelemään jälleen upean timmiä vartaloaan. Katso kuvat tästä.

Taannoin Geri poseerasi Breast Cancer Care -tilaisuudessa samassa iltapuvussa kuin Vanity Fair -lehden Oscar-juhlissa seitsemän vuotta aiemmin. The Sun -lehti kaivoi arkistoistaan aikaisemman valokuvan, jonka perusteella voitiin todeta, että Geri näytti seitsemän vuoden jälkeen paremmalta kuin vuonna 2002.