”Vastanäyttelijäni vihaavat minua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla supersuositusta Beverly Hills 90210 -teinisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Tori Spelling pääsi aikanaan mukaan televisiosarjaan vain koska hänen isänsä oli sarjan luoja Aaron Spelling. Sarjan päättymisen jälkeen hän ei ole enää onnistunut tekemään kovinkaan menestyksekästä julkista uraa.

Yhdessä miehensä Dean McDermotin kanssa perheen perustanut Tori Spelling on nyt kertonut haastattelussa kulissien takaisista tunnelmista. Torin mukaan hänen entiset vastanäyttelijänsä vihaavat häntä, ja erityisen kylmät välit hänellä on Tiffani Thiessenin kanssa.

– Hän ei edes puhu minulle enää, Tori Spelling kommentoi suhdettaan Thiesseniin Ryan Seacrestin haastattelussa maanantaina KIIS-FM -kanavalla.

Uutta Uncharted TerriTORI -kirjaansa markkinoimassa ollut 37-vuotias Tori paljasti että hän ei ole enää tekemisissä kenenkään silloisen vastanäyttelijänsä kanssa Jennie Garthia lukuunottamatta.

– Kaikki vastanäyttelijäni vihaavat minua. Kun ihmiset kysyvät minulta että 90210-ohjelman aikanako? Minä vastaan heille että ei, silloin olimme silloin ja vielä sen jälkeenkin hyviä ystäviä ja he kaikki tulivat myös häihini, Spelling kertoi.

Tilanne kuitenkin muuttui kun Tori avioitui uudelleen. Hän väittää ettei itsekään tiedä miten tilanne pääsi tulehtumaan niin pahaksi. Seacrest korosti, että hänen tietojensa mukaan esimerkiksi Thiessen ei ole puhunut pahaa Spellingistä tämän selän takana.