Julkkissisarukset ovat tyrmäävä bikinipari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän on poseerannut kevään ja kesän aikana useita kertoja viihdelehtien kuvissa.

Näyttelijätär esitteli viime kuussa ensimmäisen kerran myös Rachel-pikkusiskonsa julkisuudessa. Sittemmin heität on bongattu pariinkin otteeseen yhdessä. Tällä kertaa siskokset on kuvattu kirmailemassa Miamin rannoilla molemmat bikineihin pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista. Hänen Rachel-pikkusiskonsa odotetaan seuraavan isosiskon jalanjäljillä.