Elizabeth Hurleyn rintavako vetää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa ainakin kohuotsikoista. Reilu nelikymppinen kaunotar paljasti kuitenkin alkuvuodesta aikovansa pudottaa huomattavasti painoaan.

Tuoreiden kuvien perusteella kahviton ja viinitön dieetti onkin onnistunut mainiosti. Tyrmäävän kaunis näyttelijätär on nyt kuvattu Royal Rajasthan Gala Charity Auction Dinner -tapahtumassa, jossa hän poseerasi erittäin antavalla kaula-aukolla varustetussa sinisessä iltapuvussa. Kuvan perusteella ei liene ihme, että tapahtumassa mukana olleiden miesten oli vaikea pitää katseensa erossa Hurleystä. Katso kuvat tästä.

45-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Nykyisin Gloucestershiressä asuva Hurley on naimisissa Arun Nayarin kanssa ja pariskunnalla on 7-vuotias poika Damian.