Uusi käänne Hollywood-tähden epäselvässä kuolemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime viikkoina kohuttu 28. toukokuuta kuolleesta Gary Colemanista sairaalassa ikuistetuista valokuvista, joita kaupiteltiin amerikkalaisille viihdelehdille. Kuvat otti hänen ex-vaimonsa Shannon Price, josta Coleman oli eronnut kenenkään muun tietämättä jo kuukausia ennen kuolemaansa.

Tieto avioerosta tuli siis täytenä yllätyksenä myös Colemanin perheelle. Hänellä ja Pricellä oli ollut avioliittonsa aikana runsaasti rajuja riitoja. Nyt on selvinnyt, että Coleman oli hakenut ex-vaimolleen oikeudelta lähestymiskieltoa samoihin aikoihin avioeron kanssa. Lähestymiskielto myönnettiin 19. helmikuuta, mutta näyttelijä ei ilmeisesti kertonut siitä ex-vaimolleen. Asia tuli julkisuuteen vasta nyt Radar Onlinen saatua hakemuksen tietoonsa.

Lähestymiskieltohakemusta perusteltiin sillä, että vaimo oli muuttanut takaisin Colemanin asuntoon ilman miehen lupaa. Lisäksi hakemuksessa todettiin, että Pricellä oli taipumus varastaa ja rikkoa ex-miehensä omaisuutta. Coleman vaati lähestymiskieltoa, jotta vaimo ei enää voisi tunkeutua luvattomasti hänen asuntoonsa. Kaatumisen seurauksena koomaan vajonnut näyttelijä kuoli sairaalan teho-osastolla, kun ex-vaimo Shannon Price sammutti hänen hengityslaitteensa. Vaimo oli kertonut sairaalassa olevansa yhä naimisissa Colemanin kanssa.