Megan Foxin supertimmi takapuoli ikuistettiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox kihlautui kesäkuun alussa pitkäaikaisen poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa jo toistamiseen. Parhaillaan kaunotar nähdään valkokankaalla Jonah Hex -elokuvan naispääosassa.

Megan ei ole päässyt ainakaan vielä hehkuttamaan uuden elokuvansa menestystä, sillä tähän mennessä se on flopannut harvinaisen rajusti. Avausviikonloppuna leffa tuotti vaivaiset neljä miljoonaa dollaria, vaikka sen tekeminen maksoi yli 40 miljoonaa. Nyt Megan on ikuistettu nousemassa maasturiinsa sporttiseen asuun pukeutuneena. Paparazzit innostuivat erityisesti kaunottaren harvinaisen timmistä takapuolesta. Katso kuvat tästä.

Kesäkuun alussa Brian Austin Greenin kanssa jo toistamiseen kihlautunut Megan Fox hehkutti viime viikolla uuden leffansa ensi-iltajuhlissa olevansa rakastuneempi kuin koskaan aiemmin. Samalla hän kertoi ettei kyseessä ollut hänen mielestään uusi kihlautuminen, vaan ainoastaan edellisen kihlautumisen uusiminen.