Superjulkkis sai lapsen – vuosi lisää ehdollista vankeutta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin kanssa muutama vuosi sitten yhteistä Leidit landella -realityohjelmaa tehnyt Nicole Richie on sittemmin jättänyt pintaliitoelämän ja keskittynyt pääasiassa perheeseensä. Vuonna 2006 hänet tuomittiin kuitenkin ehdonalaiseen vankeuteen rattijuopumuksesta, ja tuomio jatkuu yhä edelleen.

Eilen losangelesilainen tuomioistuin pidensi Nicolen ehdonalaista tuomiota vuodella, koska hän oli saanut lapsia. Lasten vuoksi Richie ei nimittäin päässyt osallistumaan hänelle oikeudessa määrättyyn päihdevalistukseen. Tuomionsa Nicole sai aikanaan jäätyään kiinni ratista poltettuaan ensin marijuanaa ja otettuaan Vicodin-lääkettä. Richie vietti vankilassa 82 minuuttia kunnes hänet päästettiin ehdonalaiseen.

28-vuotias Nicole Richie sai hänen asianajajansa mukaan vapautuksen päihdevalistuksesta lasten saamisen takia. Nyt tuomiota napsahti siitä huolimatta vuosi lisää ja ehdonalainen päättyy näillä näkymin ensi vuoden maaliskuussa. Nicolelle annettiin kuitenkin mahdollisuus selvitä tuomiosta aiemminkin mikäli hän käy sitä ennen kaikki väliin jääneet kurssit. Perheen perustaminen ei siis poista velvollisuutta käydä määrätyillä kursseilla.