Taylor Swiftin kurvit yllättivät mummobikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Country-laulaja Taylor Swift on lukeutunut jo parin vuoden ajan maailman suosituimpiin nuoriin laulajatähtiin, ja toissa vuonna hänen levynsä oli Yhdysvaltojen myydyin albumi. Taannoin Taylor paljasti, että hän tuntee elävänsä kaksoiselämää yksityiselämänsä ja työelämänsä välillä.

20-vuotias Taylor Swift on esiintynyt näyttävissä asuissa useissakin palkintogaaloissa ja punaisilla matoilla, mutta nyt hänet on ikuistettu nauttimassa vapaapäivästään rannalla yhdessä ystäviensä kanssa. Erikoista tilanteessa oli kuitenkin lähinnä se, että Taylor oli pukeutunut niin sanottuihin mummobikineihin, joiden alaosa oli moninkertaisesti normaalia peittävämpi. Katso kuvat tästä.

Miljoonaomaisuuden musiikillaan ansainnut laulaja myönsi viime kuussa tuntevansa joskus suuriakin paineita selviytyäkseen kovassa viihdemaailmassa, mutta sitä tasapainottaakseen hän pyrkii elämään vapaa-ajallaan mahdollisimman normaalia elämää. Taylor kertoi tuntevansa paineista huolimatta kuitenkin vain harvoin stressiä työstään, mutta myönsi että silloin tällöin on myös päiviä jolloin hän ei haluaisi millään nousta sängystä.