Cheryl Cole palautti vanhan nimensä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan kertaan äänestetty laulaja-televisiotähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -yhtyeen jäsenenä. Tuolloin hän ei ollut vielä naimisissa ja hänen nimensä oli vielä Cheryl Tweedy.

Sittemmin Cheryl avioitui jalkapallotähti Ashley Colen kanssa ja vaihtoi nimekseen Cheryl Cole. Tämän vuoden helmikuussa Ashley jäi kuitenkin kiinni uskottomuudesta useiden naisten kanssa, ja paljastus johti välittömästi pariskunnan välirikkoon ja lopulta myös avioeroon. Nyt Cheryl on palaamassa myös vanhaan tyttönimeensä.

Cheryl Cole on edelleen mukana X Factor -ohjelman tuomaristossa yhdessä Simon Cowellin kanssa. Varsinaisesta virallisesta nimen muuttamisesta ei ole vielä kerrottu, mutta Simon esitteli eilen Cherylin katsojille kuitenkin ensimmäisen kerran tämän tyttönimellä Cheryl Tweedy, The Sun uutisoi.

Simon Cowellin nimivalintaa pidetään lopullisena vahvistuksena sille, että Cheryl haluaa jatkossa tulla tunnetuksi tyttönimellään. Hän on itsekin aiemmin kertonut haastatteluissa haluavansa jättää lopullisesti taakseen elämänsä Ashley Colen kanssa ja kaiken siihen viittaavan. Cherylillä on edelleen niskassaan ”Mrs C” -tatuointi, jonka hän aikoo muuttaa tai poistattaa lähiaikoina.