Futurama tekee yllätyspaluun: ”Liian hyvä kuolemaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukaudet ovat olleet synkkää aikaa televisiosarjojen maailmassa, kun lukuisat suositutkin sarjat on päätetty lopettaa jopa kesken tuotantokauden tuotantoyhtiöiden talousvaikeuksien takia. Nyt yksi takavuosien suosikkisarjoista tekee kuitenkin yllättäen paluun.

Kyseessä on animaatiosarja Futurama, joka lopetettiin jo vuonna 2004. Sittemmin sarjasta valmisteltiin myös elokuvia, mutta nyt sarja palaa kuitenkin televisioon. Vuonna 2006 20th Century Fox TV ilmoitti harkitsevansa uusien jaksojen tekemistä, ja nyt projektin jatkuminen on varmistunut.

– Sydämessäni olen tiennyt koko ajan, että tämä sarja oli liian hyvä kuolemaan, animaatiosarjan päähahmo Fryn ääninäyttelijä Billy West kertoi Access Hollywoodille.

– On uskomatonta kuinka pitkän ajan jälkeen sarja on nyt saatu elvytettyä. Rakastan tämän zombiesarjan kanssa työskentelyä, Benderin ääniroolia esittävä John DiMaggio puolestaan vitsaili.

Sarjan uudet jaksot esitetään Yhdysvalloissa Comedy Central -kanavalla. Viihdejulkaisun mukaan paluu oli vielä viime kesänä kuitenkin vaakalaudalla, kun sarjan tähtien palkkaneuvottelut ajautuivat hetkeksi umpikujaan.