Jennifer Aniston masturboi valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston kertoi jo aiemmin, että hänen seuraava suurempi elokuvaroolinsa on totuttua räväkämpi. Horrible Bosses -elokuvassa hän esittää nimittäin seksuaalisesti hyvin aktiivista ja jopa aggressiivista johtajaa.

Nyt Life & Style -lehti uutisoi nähneensä elokuvan käsikirjoituksen. Lehti väittää, että Jennifer Aniston nähdään elokuvassa myös rohkeassa kohtauksessa, jossa hänen Julia-roolihahmonsa nähdään harrastamassa itsetyydytystä samalla kun hän katsoo Gossip Girl -sarjaa televisiosta ja ihastelee erityisesti Dan Humphreyn roolihahmoa.

Viime viikkoina Jennifer Aniston on nähty useita kertoja bikineissä vapaa-ajallaan. Pari viikkoa sitten hänen huhuttiin olevan mukana myös uudessa Scream-elokuvassa, mutta huhut kiistetiin nopeasti useammaltakin taholta.