Lukijat: Väärä tyttö voitti Suomen huippumalli -kisan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen huippumalli haussa -ohjelman kolmas tuotantokausi päättyi äskettäin, ja voiton vei porvoolainen 19-vuotias Jenna Kuokkanen. Finaalissa hänen kanssaan olivat Tiia ja Saara.

Viihdelehti Stara tiedusteli lukijoiltaan heidän kantaansa siitä voittiko oikea tyttö Suomen huippumalli haussa -kilpailun. Kyselyyn vastasi lähes 2.800 lukijaa, joista 61 prosenttia oli sieltä mieltä että oikea tyttö ei vienyt kilpailussa voittoa. Siten yli kolmannes, 39 prosenttia, oli kuitenkin sitä mieltä että Jenna Kuokkanen ansaitsi voittonsa.

Viihdelehti Staran muotibloggaaja Vesa Silver oli mukana ohjelman tuotantotiimissä, ja hän julkaisi suositussa Silver-logissaan Jennan viimeisen kilpailukuvan. Katso kuva tästä.

Suomen Huippumalli haussa -sarjaa on nähty nyt kolmen tuotantokauden ajan. Ensimmäinen kausi käynnistyi vuonna 2008. Ensimmäisen tuotantokauden voitti Ani Alitalo ja toisen tuotantokauden Nanna Grundfeldt. Tuomareina kilpailussa toimivat Anne Kukkohovi, Saimi Hoyer ja Sakari Majantie.