Pink saapuu pian Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Pink lunastaa pian Twitter-blogissaan antamansa lupauksen ja palaa euroooppalaisile keikkalavoille. Pink saapuu konsertoimaan Suomeen 21. heinäkuuta. Tuolloin laulajatähti nousee lavalle Helsingin Kaisaniemessä.

Nyt Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on kuitenkin ikuistettu nauttimassa vapaapäivästään rannalla yhdessä koiransa kanssa. Molemmat peuhasivat vauhdikkaasti rantavedessä, ja Pinkillä oli yllään punaiset bikinit. Samalla hän pääsi esittelemään upeaa bikinivartaloaan kuvaajille. Katso kuvat tästä.

Tällä kertaa Pink saapuu Suomeen The Funhouse Summer Carnival -kiertueensa merkeissä. Edellisen kerran hän kävi Suomessa marraskuussa, jolloin The Funhouse Tour 2009 täytti Helsingin Hartwall Areenan viimeistä paikkaa myöten.