Shokkipaljastus: ”Pistelin neuloja Kurt Cobainin kiveksiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Nirvana-yhtyeen edesmennyt keulahahmo Kurt Cobain oli elämänsä loppuvaiheessa rajussa huumekierteessä. Nyt hänen leskensä Courtney Love on paljastanut intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja kulissien takaisista tapahtumista.

Hole-yhtyeen laulajana tunnettu Courtney Love kertoi avoimessa haastattelussaan muiden muassa pistelleensä epätoivon vimmassa neuloilla miestään kiveksille saadakseen tämän heräämään huumehorroksestaan. Leski tekee shokkipaljastuksensa VH1-televisiokanavan uudessa dokumentissa, jonka nimi on Behind The Music: Courtney Love.

– Hän vajosi täysin tiedottomaksi ja minun täytyi vi**u lyödä häntä ja pistellä neuloilla hänen kiveksiään ja laittaa jääpaloja joka paikkaan. Se alkoi ottaa päähän… Sain siitä tarpeekseni ja yritin vältellä sitä, sillä en pitänyt sairaanhoitajamna olemisesta, Courtney Love kertoi.

Love avautui myös miehensä kuoleman jälkeisistä tuntemuksistaan, kun Cobainin fanit syyttivät häntä idolinsa kuolemasta. Rokkarineitokaisen mukaan se oli karmea tilanne.