Rihanna on nakuillut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkipoppari Rihanna on ollut viime päivinä jälleen otsikoissa myös siksi että hänen esiintymisasunsa paljasti viime viikolla liikaa konserttilavalla. Intiimialuettaan vahingossa vilauttanut supertähti on toki nakuillut aiemminkin.

Vielä toissa vuonna Rihanna tunnettiin myös varsin kiltistä imagostaan, mutta poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelyn jälkeen Rihanna teki paluun selvästi aikaisempaa rohkeampana. Samoihin aikoihin verkkoon päätyi jostain syystä myös Rihannan itsestään ottamia alastonkuvia, joiden epäillään olleen Brownin vuotamia. Varmistusta epäilyille ei ole kuitenkaan saatu.

Näiden kuvien lisäksi uudistunut Rihanna on nähty rohkeissa poseerauksissa useita kertoja niin lehtikuvissa ja julkkisjuhlissa kuin musiikkivideoillaan ja promokuvissaan. Nyt amerikkalaisjulkaisu on koonnut yhteen kaksitoista näyttävintä poseerausta parin viime vuoden ajalta. Katso kuvat tästä.