Rihannan asu nosti rinnat pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna ryhtyi viime vuonna pitämänsä ”luovan tauon” jälkeen esiintymään merkittävästi aikaisempaa rohkeammissa asuissa niin keikoillaan kuin promokuvissaan.

Viime viikonloppuna poptähti tuli paljastaneeksi vahingossa liikaa, kun hänen esiintymisasunsa alaosa petti. Nyt Rihanna on ikuistettu näyttävässä mustavalkoisessa pikkumekossa, jonka rakenne nosti pääosaan erityisesti hänen rintavarustuksensa. Katso kuvat tästä.

Pitkällä maailmankiertueella olevan tähden raideri, eli vaatimuslista, päätyi viime viikolla julkisuuteen. Sen mukaan takahuoneen verhojen ja maton tulee olla eläinkuosia, ja siellä tulee olla tulppaaneilla ja ruusuilla täytettyjä maljakoita. Huoneen värityksen tulee olla mielellään jäänsininen. Erityisesti listassa on kiinnitetty huomiota wc-tiloihin ja kylpyhuoneeseen, joiden tulee olla tahrattomia ja syväpuhdistettuja.