Salma Hayek näyttävänä juhlakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Taannoin jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox kertoi haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla. Nyt Salma on jälleen päässyt esittelemään näitä muotojaan.

Hayek on tällä kertaa poseerannut tyylikkäässä valkoisessa mekossa, jonka vyötäisillä hieman väriä antoi punainen vyö. Asun yläosa vaikutti kuitenkin olevan kovilla Salman massiivisen rintavarustuksen kanssa. Katso kuvat tästä.

Edellisen kerran Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Aiemmin tässä kuussa hän joutui tukalaan tilanteeseen ollessaan markkinoimassa uutta Grown Ups -elokuvaansa Extra!-televisio-ohjelman haastattelussa. Haastattelun aikana käärme nimittäin säikytti sekä Salman että naishaastattelijan perin pohjin.