Gisele Bundchen huipputimmissä bikinikuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen ikuistettiin viime viikolla vapaa-ajallaan bikineissä, mutta nyt hänet nähdään jälleen poseeraamassa myös mallikuvissa.

Joulukuussa perheenlisäystä saanut kaunotar suuntasi nimittäin Vogue-lehden kuvausmatkalle jo helmikuussa ja nyt kuvausreissun tulos nähdään viimein lehdessä. Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki nopean paluun töihin synnytyksensä jälkeen.

Nyt hänet nähdään upeissa mallikuvissa esittelemässä italialaisen Calzedonia-merkin tulevan kesän bikinimuotia uimarannalla. Kuvat on ikuistettu vain Costa Ricassa vain reilut kaksi kuukautta synnytyksen jälkeen. Katso kuvat tästä.

Huippumallin vartalosta sitä ei mitenkään uskoisi. Bikinien lisäksi kuvissa markkinoidaan myös Sejaa-ihonhoitotuotteita. Parhaillaan Gisele nähdään myös brasilialaisen Hope-alusvaatemerkin mainoksessa uskomattoman hoikkana.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan nykyisin maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.