Kelly Brookin mekko paljasti liikaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on voittanut muiden muassa äänestyksen maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Viime päivinä hän on suorastaan valloittanut viihdelehdet.

Britain’s Got Talent -kisan tuomarin pestistä pikapotkut taannoin saanut Kelly on tehnyt viime aikoina varsin näyttävää uraa alastonkuvissa sekä bikinimallina muiden muassa Reebokille, Ultimolle ja Ralph Laurenille. Viime viikolla kerrottiin, että Playboy maksaa Kellylle 500.000 dollaria nakukuvista. Tällä kertaa Kelly on kuitenkin ikuistettu vapaa-ajallaan, mutta silloinkin hänen mekkonsa tuli paljastaneeksi kaunottaren alushousut. Katso kuvat tästä.

30-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.