Niko Saarinen: ”Olen alkanut rukoilemaan päivittäin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta alunperin tunnetuksi tullut chat-juontaja Niko Saarinen palasi juuri lomaltaan Italiasta yhdessä poikaystävänsä kanssa. Niko kertoo nyt viihdelehti Staran blogissaan myös hiljentyneensä reissun aikana.

– Käytiin hiljentymässä mielettömissä paikoissa joillaisista saa vain unelmoida täällä kotimaassa. Olen alkanut rukoilemaan päivittäin ja alan jälleen löytämään uskoni, jos sitä edes missään kohtaan olen menettänyt. Mahtava fiilis, Niko kirjoittaa Staran blogissa.

Niko vihjasi samalla, että reissulta on vielä paljon mielenkiintoista kirjoitettavaa blogiin. Parhaillaan hän kuitenkin viettää jo Juhannustaan. Hän kuitenkin vihjasi orastavista taloudellisista ongelmista, sillä miesparilla taitaa olla odotettavissa ongelmia vuokranmaksun kanssa.

– Kuka maksais meidän rästissä olevat kaksi vuokraa? Koska ollaan pian varmana kodittomia.. No ehkäpä Jumala viitoittaa mulle tien kohti parempaa, Niko päätti kirjoituksensa.