Talent-tuomari Piers Morgan naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti Piers Morgan tunnetaan maailmalla erityisesti useiden realitysarjojen tuomarina ja nyttemmin myös Diili-ohjelman amerikkalaisen julkkisversion kilpailijana myös Suomessa. Yksityiselämäänsä julkisuudelta tiukasti varjeleva julkkistähti on nyt astellut alttarille.

Brittiläisen Daily Mail -lehden mukaan Piers Morgan on meni naimisiin Lontoossa eilen järjestetyssä seremoniassa. Hänen kerrotaan avioituneen kolumnistina toimivan entisen mallikaunottaren, Celia Waldenin, kanssa. Pariskunta kihlautui viime vuoden joulukuussa, kun Morgan kosi Waldenia. He ovat seurustelleet neljän vuoden ajan. Lehtitietojen perusteella hääseremonia oli pienimuotoinen, hiljainen ja kaunis.

Piers Morganin tavoitteena on keskittyä jatkossa tuomaroimaan America’s Got Talent -ohjelmaa, mutta vahvistamattomien huhujen mukaan Piers Morgan olisi mahdollisesti korvaamassa maailmankuulun Larry Kingin tämän jäädessä eläkkeelle. King on juontanut ohjelmaansa jo 25 vuoden ajan, mutta viime aikoina ohjelman suosio on laskenut huomattavasti. Kanavan kerrotaan tarjonneen Morganille noin 7 miljoonan euron sopimusta.