Esiintymislava romahti! ”Jai Ho!” -hittiartistin kiertue seis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuottaja-artisti A.R. Rahman tuli tunnetuksi ympäri maailmaa, kun hänen yhdessä Pussycat Dolls yhtyeen kanssa esittämänsä Jai Ho! -jättihitti valloitti listat Slummien miljonääri -elokuvan menestyksen myötä. Nyt hänen kiertueensa on joutunut ongelmiin Yhdysvalloissa.

Rahman on nyt joutunut keskeyttämään mittavan Jai Ho Concert: The Journey Home World Tour -kiertueensa, kun viime viikonloppuna hänen esiintymislavansa romahti rakennusvaiheessa Pontiacissa, Michiganissa. Suuren osan lavasta tuhonneessa onnettomuudessa loukkaantui useita työmiehiä.

Turnee on siirretty ainakin syyskuuhun saakka, ja samalla jenkkikeikkojen kanssa siirtyvät myös Euroopan keikat, joita on tulossa yhteensä kuusi Billboard kertoo. Ensimmäinen Euroopan keikka oli määrä nähdä Sveitsissä 17. heinäkuuta. Artisti ilmoitti kiertueen keskeytymisestä verkkosivuillaan ja pahoitteli tapahtunutta. Hänen mukaansa lavan korjaaminen kestää ainakin kolme viikkoa. Ennen onnettomuutta Rahman ehti tehdä neljä keikkaa Yhdysvalloissa.