Glastonburyn jättifestareilla todellinen yllätysesiintyjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Britanniassa käynnissä olevilla Glastonburyn jättifestivaaleilla nähtiin eilen todellinen yllätysesiintyjä, kun Radioheadin Thom Yorke ja Jonny Greenwood nousivat lavalle tapahtuman Park Stagella.

– Tervetuloa viikonlopun suurimpaan yllätykseen. Täällä on kaksi supertähteä, joiden nimiä en vielä kerro, mutta he ovat nyt täällä, festivaalijärjestäjä Michael Eavis hehkutti ennen esitystä.

Tämän jälkeen Yorke ja Greenwood astuivat lavalle ja esittelivät itse itsensä yleisön villiintyessä. Yorke aloitti esityksensä The Eraser -kappaleen pianoversiolla. Greenwood aloitti oman osuutensa puolestaan Cymbal Rush -kappaleella, musiikkilehti NME kirjoittaa festariraportissaan. Duo soitti yllätyskeikallaan yhteensä yhdeksän kappaletta.