Miehekkäimmät iPhone-kotelot listattiin

Digi · Stara.fi

Maailman suosituimmaksi yksittäiseksi puhelinmalliksi noussut Applen iPhone niittää hiljalleen menestystä myös Suomessa, vaikkakin puhelimen operaattorisidonnaisuus hillitseekin myyntiä tehokkaasti.

Torstaina maailmalla tuli myyntiin uusi iPhone 4 -versio, jota monet julkkistähdetkin pääsivät jonottamaan. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on listannut kaksitoista miehekkäintä iPhone-koteloa. Katso lista kuvineen tästä. Listan retein kotelo lienee lähes 78.000 euron arvoinen kultainen kotelo. Sen saatavuudesta Suomessa ei tosin ole tietoa.

Suomessa iPhonea myydään vielä tällä hetkellä virallisesti ainoastaan TeliaSoneran verkkoon, mutta kytkypuhelinten lisäksi kaikkien operaattoreiden liittymillä toimivia operaattorivapaita laitteita tuodaa nykyisin maahan massoittain muiden muassa Italiasta, Tsekista, Ranskasta ja Britanniasta.