The Black Eyed Peas hajoamisväitteiden kohteena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye The Black Eyed Peas on ollut viime päivinä hajoamishuhujen keskiössä, kun amerikkalaisjulkaisu Radar Online uutisoi Fergien aikovan jättää yhtyeensä. Soolouraa jo pidempään tehnyt neitokainen ei ole kuitenkaan yhtyeen muiden jäsenten mielestä eroamassa bändistä.

– Fergie on sanonut haluavansa ulos yhtyeestä eikä kiertueen toista puoliskoa ole vielä vahvistettu ensi vuoden alkuun. Will.i.amin asiat ovat menneet todella huonoiksi, lähde kertoi lehdelle. Hänen mukaansa Fergie haluaisi perustaa samalla myös perheen näyttelijämiehensä Josh Duhamelin kanssa.

Nyt bändin miespuolinen keulahahmo Will.i.am on astunut julkisuuteen ja kommentoinut verkossa vellovia bändinsä hajoamishuhuja. Hän on kiistänyt hajoamisen ja todennut huhujen olevan perättömiä.

– Älkää uskoko huhuja Fergien lähtemisestä bändistä. Emme ole koskaan hajoamassa. Tuollaiset ovat kaikki valhetta, Will.i.am kirjoitti Twitter-blogissaan.