Britney millien päässä vilautuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears kuvattiin alkuvuodesta lukuisia kertoja lyhyen ajan sisällä kaupungilla ilman rintaliivejään, ja hänen muotonsa näkyivät tuolloin liiankin hyvin ohuiden paitojen ja toppien läpi.

Kuvien päädyttyä julkisuuteen laulajan isä määräsi Britneyn turvamiehet valvomaan, että tytär käyttää rintaliivejä aina julkisille paikoille mennessään. Määräys onkin pitänyt varsin hyvin, mutta äskettäin isälleen huoltajuuskiistan hävinnyt laulaja on viime aikoina uhmannut määräystä.

Nyt superätähti on kuvattu nousemassa autostaan ilman rintaliivejä. Samaan aikaan mekko sattui valahtamaan hieman turhan alas, jolloin laulajan rintavarustuksen vilautus oli vain millien päässä. Tilanteen huomannut Spears puki tämän jälkeen varmuuden vuoksi kauluspaidan kesämekkonsa päälle. Katso kuvat tästä.