Elsa Patakyn minimekko oli vilauttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalainen näyttelijäkaunotar Elsa Pataky on suomalaisille vielä varsin tuntematon kaunotar, mutta espanjankielisillä markkinoilla hän on suosittu tähti. Viime viikolla 33-vuotispäiväänsä viettäyt kaunotar nousi nyt otsikoihin myös Yhdysvalloissa vilauteltuaan televisiohaastattelussa.

Elsa Pataky istuskeli haastateltavana kaikessa rauhassa, mutta hän ei ilmeisesti huomannut lyhyen hameensa paljastavan hieman liikaa sisältöään kaunottaren nostellessa jalkojaan. Vilautuksia tosin edesauttoi se, että hänen allaan ollut tuoli oli osittain läpinäkyvä. Mitään varsinaista intiimiä kuvissa ei kuitenkaan nähdä. Katso kuvat tästä.

33-vuotias espanjalainen Elsa Pataky lopetti aikoinaan koulunsa saatuaan roolin suositusta Al Salir De Clase -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty lähes parissakymmenessä espanjalaisessa ja ranskalaisessa elokuvassa, mutta englanninkielisillä markkinoilla hän on vielä uusi tuttavuus. Elsan ensimmäinen suurempi rooli oli Snakes on a Plane -leffassa yhdessä Samuel L. Jacksonin kanssa. Elsa Pataky seurusteli taannoin näyttelijä Adrien Brodyn kanssa, mutta suhde kariutui toukokuussa 2009.