Kylie Minoguen lesbosuudelma villitsi festareilla – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa uuden Aphrodite-albuminsa merkeissä. Parhaillaan Kylie sukkuloi ympäri maailmaa levyn markkinoinnin merkeissä, ja viikonloppuna hänet nähtiin äärimmäisen harvinaisella festarikeikalla Glastonburyssä.

Aussipoppari innostui nousemaan lavalle myös yhdessä Scissor Sistersin kanssa ja esityksen huipennukseksi monikymmentuhatpäinen yleisö sai katsella hurraten kuinka Kylie Minogue suuteli toista naista, Ana Matronicia Any Which Way -kappaleen aikana. Katso kuvat tästä.  Tasapuolisuuden nimissä hän suuteli myös yhtyeen miespuolista tähteä. Kylien oli määrä esiintyä Glastossa vuonna 2005, mutta silloin hän joutui perumaan keikan rintasyöpänsä takia.

Jo pidemmän aikaa espanjalaisen Andres Velencoson kanssa seurustellut 42-vuotias aussikaunotar nähdään parhaillaan myös Black Book -nimisen lehden kuvissa esimerkiksi alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä. Kylien uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille.