Nuoret tähdet harrastivat seksiä kuvauspaikalla – tuottaja kielsi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen vuotaa aika ajoin tietoja elokuvien ja televisiosarjojen kuvauspaikoilla syntyneistä romansseista, ja lukuisat supertähtien avioliitotkin ovat saaneet alkunsa kuvauspaikoilla. Tuotantoyhtiöt eivät kuitenkaan aina ole kovin suopeita kulisseissa tapahtuvia akteja kohtaan.

News of the World -lehti kertoo nyt, että Suomeenkin pian rantautuvan Glee-suosikkisarjan tuottaja on kyllästynyt sarjan nuorten tähtien keskinäisiin seksisuhteisiin kuvauspaikoilla ja onkin siksi nyt kieltänyt seksin kuvausten yhteydessä. Päätöksen teki sarjan vastaava tuottaja Ryan Murphy, joka sai tarpeekseen muiden muassa upean Lea Michelen touhuista.

– Olen itsekin seurustellut työtovereideni kanssa ja se onkin aivan luonnollista kun töitä tehdään 18 tuntia päivässä. Minulla on kuitenkin sääntö, jonka mukaan seksiä ei saa harrastaa asuntovaunuissa. He ovat nyt rikkoneet tätä sääntöä. Ymmärrän että he ovat nuoria ja hormoonit hyrräävät mutta sitä ei saa tehdä asuntovaunuissa, Murphy kertoi News of the World -lehdelle.