Tyttöystävän raju väite: ”Mel Gibson löi hampaat sisään!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson joutui äskettäin rajujen uskottomuusväitteiden kohteeksi, kun pornotähti Violet Kowal väitti olleensa tähden kanssa suhteessa kun tämä vielä seurusteli silloisen raskaana olevan tyttöystävänsä Oksana Grigorievan kanssa.

Nyt 54-vuotias Mel Gibson on joutunut Grigorievan kanssa erittäin rajuihin riitoihin, joita myös poliisi on joutunut selvittelemään. Tällä viikolla molemmat hakivat samaan aikaan toisilleen lähestymiskieltoa oikeudelta, ja nyt Oksana on iskenyt pöytään vakavan syytöksen. Grigorieva nimittäin väittää näyttelijän pahoinpidelleen hänet rajusti pariskunnan vauvan läsnäollessa.

TMZ-julkaisun haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan Oksana Grigorieva väittää, että Mel Gibson löi häntä 6. tammikuuta raivonpuuskassa kaksi kertaa nyrkillä kasvoihin sillä seurauksella, että häneltä irtosi hampaita ja hän sai aivotärähdyksen.

Gibsonin taustavoimat ovat kiistäneet syytökset tuoreeltaan, mutta eivät kuitenkaan kiistäneet etteikö riita olisi äitynyt fyysiseksi. Samalla he väittävät Oksanan riepotelleen pariskunnan lasta vaarallisen voimakkaasti. Oksanan tiimi väittää kuitenkin, että Gibsonin taustavoimat yrittävät ainoastaan suojella päämiehensä mainetta. Tapahtumia puidaan myöhemmin oikeudessa.