Rakkaus on lumivalkoinen äänestettiin 2000-luvun parhaaksi kotimaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iskelmän kuuntelijat äänestivät Yö-yhtyeen Rakkaus on lumivalkoinen -kappaleen 2000-luvun parhaaksi kotimaiseksi kappaleeksi. Yö pääsi Top 10-listalle myös vuoden 2009 parhaalla iskelmällä Kiitos ja kunnia.

Myös Anna Eriksson ylsi kahdella kappaleella äänestyksen kymmenen parhaan joukkoon. Kun katsoit minuun sijoittui kolmanneksi ja Kaikista kasvoista ylsi kahdeksanneksi. Molemmat kappaleet on äänestetty julkaisuvuosiensa parhaiksi iskelmiksi.

Yön Rakkaus on lumivalkoinen on Jussi Hakulisen sävellys ja sanoitus ja kappaleen sovituksesta vastaa lähes koko yhtyeen jäsenistö sekä Anssi Tikanmäki. Kappale on yhtyeen vuonna 2003 julkaistun menestyslevyn nimikappale. Yö oli äänestyksessä varsinainen jyrä, sillä se sai top 100-listalle mukaan peräti yhdeksän kappaletta.

Samaan määrään ylsi myös Lauri Tähkä & Elonkerjuu , jonka parhaaksi kappaleeksi äänestettiin Pauhaava sydän sijalle neljä. Seuraavaksi menestyneimmät artistit top 100 listalla olivat Juha Tapio ja Anna Eriksson.