Stara selvitti: Tämä on paras paikka juhannuksen viettoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juhannusviikonloppu alkaa olla hiljalleen ehtoopuolella, ja parhaillaan paluuliikenne on poliisin mukaan käynnissä maanteillä ympäri maata. Viihdelehti Stara tiedusteli juhannusviikolla lukijoitaan parasta paikkaa keskikesän juhlan viettoon.

Juhannuksen ykköspaikaksi nousi gallupissa selkeästi mökki, jossa kyselyyn vastanneista 4.000 lukijasta peräti 41 prosenttia viettäisi mieluiten juhannuksensa. Toiseksi suosituin yöttömän yön viettopaikka oli koti/kotibileet, joiden puolesta liputti 21 prosenttia vastanneista.

Festareilla juhannustaan haluaisi viettää vain seitsemän prosenttia vastanneista, ja saman verran juhlaa olisi halukas viettämään töissä. Ulkomaille haluaisi suunnata kolme prosenttia ja leirintäalueelle vain kaksi prosenttia vastanneista.