Applen iPhone 4 tehosekoittimeen

Digi Nettivideot · Stara.fi

Applen pari päivää sitten myyntiin tuoma uusi puhelinmalli iPhone 4 on päässyt heti tuoreeltaan kulttimaineen saavuttaneen Will It Blend? -videon päätähdeksi. Aiemmin samanlaisissa videoissa on jauhettu tehosekoittimella tomuksi iPhonen aikaisempia malleja ja äskettäin myös iPad.

Torstaina maailmalla julkaistu iPhone 4 osoitti kestävyytensä huippuvahvaa tehosekoitinta vastaan. Edeltäjiensä tavoin se ei kovin pitkään onnistunut pysytellä ehjänä. Videolla vitsaillaan lisäksi, että kyseessä on muutama kuukausi sitten baariin unohtunut malli, jonka toimitti tehosekoittimeen itse Steve Jobs. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Taannoin saman kohtalon koki siis myös Applen iPhonen aikaisempi malli, josta tuli tohtorin sanojen mukaan hetkessä ”iSmoke”. Katso hulvaton iPad-video tästä tai artikkeli alta.