Cheryll Karri festareilla: ”Haluan eroon BB-leimasta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutaman vuoden takaisesta Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut BB-Cheryll, eli Cheryll Karri, vietti juhannustaan siskonsa Christellin sekä ystäviensä seurassa. Cheryll olikin jo monta päivää jännittänyt tulevia festareita ja totesikin, ettei osannut päättää mitä pakkaa mukaansa, niin päätti ottaa matkalaukullisen erilaisia asuja.

Tapahtuman VIP-puolella juhlinut Cheryll totesi festarijärjestelyjen toimineen loistavasti ja juhlien olleen mitä parhaimmat. Neitokainen kertoi Staralle suunnittelevansa syksylle monenlaisia kuvioita työpuolella, mutta kertoo että haluaisi vanhan BB-leiman jo pois.

– Mulla oli tosi hyviä kontakteja ennen BB:tä, mut monet niistä katkaisi välit kun menin telkkariin. Se oli lähinnä fashion-ihmisiä, tilalle toki tuli tosi hyviä viihdealan kontakteja, Cheryll kertoi Staralle.

Molempina päivinä näyttävät blondisiskokset suuntasivat festareiden jälkeen vielä jatkoravintoloihin ja juhli villisti aamun pikkutunneille.

Cheryl Karri RMJ 2010