Tenniskaunotar taistelee elämästään – yliannostus huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniksen entinen supertähti Jennifer Capriati on kiidätetty sairaalahoitoon Floridassa. Maailmanlistan ykkösenäkin aikoinaan komeilleen amerikkalaissyntyisen Capriatin epäillään saaneen huumeiden yliannostuksen Riviera Beachillä sijaitsevassa hotellissa.

34-vuotias Jennifer Capriati on parhaillaan hoidettavana teho-osastolla, ja hänen tilansa kerrotaan olevan vakava. Asiasta uutisoineen amerikkalaisen TMZ-julkaisun mukaan sairaala oli lähellä hotellia, joten tenniskaunotar saatiin nopeasti ambulanssilla hoitoon.

Urheilijatähden Stefano-isän antoi julkaisulle tilannepäivityksen. Sen mukaan kolme arvostettua Grand Slam -voittoa urallaan saaneen olympialaisten kultamitalistin tilan kerrotaan olevan jo paranemaan päin. Aktiiviuransa jo aiemmin jättänyt Jennifer Capriati on ollut viime vuosina useita kertoja otsikoissa henkilökohtaisten ongelmiensa takia ja hän on istunut syytettyjen penkillä myös oikeudessa. Vuonna 1993 hänet tuomittiin näpistyksistä ja huumeiden hallussapidosta.