Jennifer Garner kyykisteli ilman pikkuhousuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Garner kertoi taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän aio esiintyä valkokankaalla alastomana. Kollegansa Ben Affleckin kanssa perheen perustaneella kaunottarella on asiasta selkeä mielipide, eikä hän aio koskaan pyörtää päätöstään.

– En tule koskaan riisumaan kaikkea. Siihen on nollan prosentin mahdollisuus. Ei kiitos. Maailma ansaitsee parempaa, joten en ole kiinnostunut, Garner kertoi MTV -kanavan haastattelussa.

Nyt Jennifer on kuitenkin paljastellut tahattomasti takapuoltaan kyykistellessään rannalla matalalla vyötäröllä varustetuissa farkuissa. Kuvien perusteella selvisi myös, että Jennifer oli kesätunnelmissa niin sanottuna ”kommandona”, eli hän ei ollut pukenut aamulla ylleen lainkaan alushousuja. Katso kuvat tästä.