Melissa Satta upeissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehtien otsikoihin talven aikana noussut italialaiskaunotar Melissa Satta on yksi alkaneen vuoden kovia nousijoita mallimaailmassa. Näyttelijänäkin toiminut tumma kaunotar kuvattiin joulun välipäivinä pienenpienissä bikineissä rantalomallaan, ja kesän kynnyksellä sama meno on jatkunut.

Alkuvuodesta Melissa Satta ikuistettiin Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kuviin, joissa hänet nähdään pienenpienissä bikineissä ja lisäksi myös pelkässä bodypaint-maalissa. Viime viikolla hän poseerasi Maxim-lehden sivulla minikokoisissa bikineissä. Tällä kertaa Melissa on kuitenkin ikuistettu rannalla, jossa hänen yllään nähtiin vain pienet turkoosit bikinit. Katso kuvat tästä.

23-vuotias italialaissyntyinen Melissa Satta tunnetaan erityisesti kotimaassaan menestyksekkäänä mallina. Hän on kuitenkin asunut lapsesta saakka Yhdysvalloissa. Monista muista mallikaunottarista poiketen Melissa pelasi lapsena aktiivisesti jalkapalloa, ja pelasi aikoinaan C-sarjassa. 16-vuotiaana malliuran aloittanut Satta niitti menestystä missikisoissa jo seuraavana vuonna. Hän on ollut mukana sivurooleissa myös muutamissa televisio-ohjelmissa.