RMJ vahvisti jatkavansa myös ensi vuonna

Viihdeuutiset · Stara.fi

RMJ-festivaalien ympärillä on kuohunut pitkään. Viime vuoden Porissa saatujen tappioiden jälkeen festari palasi Raumalle ja kutistui yhden lavan tapahtumaksi. Festaria markkinointiinkin tänä vuonna juhannuksen parhaina bileinä ja sitä ne mahdollisesti olivatkin.

Festarit keräsivät joukon tunnettuja kasvoja, jotka juhlivat villisti kaksipäivää hyvien artistien siivittäminä. VIP-osaston puolelta bongattiin ainakin Susanna Sievinen, Diili-julkkikset Antti Seppinen sekä Jethro Rostedt, Martina ja Esko, Johanna Tukiainen sekä monia muita julkkiskasvoja, jotka ylistivät tapahtumaa ja totesivat, että RMJ kuuluu ehdottomasti Raumalle. RMJ-tapahtuman promoottori Toni Järvinen totesikin järjestelyjen menneen loistavasti.

– Ensi vuonna varmasti saadaan vietyä aitoja taas muutama metri kauemmaksi ja hommaa kasvatetuksi. Lisäksi varmasti tullaan näkemään lavalla taas joukko kovanluokan kotimaisia artisteja, Järvinen kertoi Staralle.

Myös tapahtuman monivuotisena järjestäjänä tunnettu Riku Räsänen oli tyytyväinen kädenjälkeensä. Hän halusi pitää tämän vuoden tapahtuman pienimuotoisempana bile-tapahtumana aikaisempien tappioden vuoksi ja aloittaa homman ”puhtaalta pöydältä”.

– Lauantaina meillä juhli noin 2500 ihmistä, tavoite oli 2000 – 3000 juhlijaa, joten voimme olla tyytyväisiä, Räsänen totesi.